ИН МЕМОРИАМ Иван Радуловић

 

Како смо због техничких проблема били спречени да то урадимо раније, данас користимо прилику да се и овим путем опростимо од нашег драгог колеге Ивана Радуловића који је преминуо 23.11.2020. године након кратке и тешке болести.

Сви се слажемо да нас је Иван напустио прерано, али је био такав човек да је током свог живота оставо неизбрисив траг у многим људима, првеснствено међу члановима своје породице, а потом и међу колегама и ученицима. Увек је био покретачка снага свих активности везаних за побољшање рада образовног профила пољопривредни техничар, за који је био и професор теорије и праксе и организатор наставе и вежби.

Пуно времена је проводио у просторијама школе где је увек срдачно и несебично помагао сваком колеги, разјашњавао градиво сваком ученику и вешто организовао рад наших пољопривредника, али још више времена провео је на школској економији која не би могла бити овако богата и успешна без Ивановог доприноса.

Опраштамо се од њега са великом тугом и жаљењем иако ћемо заувек чувати успоемне на њега. Наша школа без њега никада неће бити иста. Нека му је вечна слава!