BE BRAVE FOR INCLUSION

O компанији

Компанија EcoMachines је занатска машинска радионица која се бави производњом разних едукативних, украсних предмета и машина од различитих врста маталног отпада. Циљ компаније је да развије свест о битности циркуларне економије а све кроз пренамену отпадног материјала у корисне сврхе. Сви направљени производи олакшавају неке од послова у домаћинству што нам оставља више простора за међусобно дружење унутар породице.

Компанија EcoMachines жели да буде weil-being компанија која ће својим концептом рада и производа допринети благостању породице, развоја деце, адолесцената, истакнути значај родитељства а уз све то развити еколошки свесну и одговорну заједницу.

Са слоганим Be brave for inclusion желимо да покажемо да су сви једнаки и да и људима као и овим нашим предметима треба дати шансу.

Украсни Привезак
Цена производа - 200 din

Привезак (у облику срца) који је потребан сваком члану породице. Креативно осмишљен и са пажњом израђен од ланаца бицикле или ланаца мотора аутомобила.

Чивилук
Цена производа - 250 din

Чивилук који је преко потребан сваком домаћинству,Креативно осмишљен и израђен од старих ексера и покварених шрафова.

Звучна жица
Цена производа - 2 000 din

Звучна жица за развијање концентрације, може бити и игра помоћу које ћете се добро забавити.

Воденица
Цена производа - 7 000 din

Бубањ за печење
Цена производа - 15 000 din

Воденица за млевење печење паприке, свежег меса, олакшава обављање послова у домаћинству и тиме обезбеђује слободно време за дружење унутар породице.
Бубањ за печење паприке олакшава обављање послова у домаћинству и тиме обезбеђује слободно време за дружење унутар перодице

Мешач
Цена производа - 7 800 din

Мешач ајвара, џемова, веома користан произод који замењује, олакшава физички рад и штеди време људима који спремају зимницу.
Израђена је од мотора, шипке, дрвене излакиране летве.
Потребно свако домаћинству.

Електрична бицикла
Цена производа - 30 000 din

EKO ELEKTRIC BIKE
Бицикла које се никад не празни
Може створити светло, напунити телефон. Састоји се од старог рама бицикле, акумулатора, динама, реглера, рефлектора, ланца, сирене, пуњача за телефон и ситног материјала.

Поставите питање или наручите производ

  Ваше име (обавезно)

  Ваша е-пошта (обавезно)

  Наслов

  Сврха поруке

  Производ

  Ваша порука

  Спонзори и сарадници

  ТЕСЛА

  БОЈА ЛУКС

  СОYЛЕМЕЗ

  МАЛУ ПРОМ-ГВОЖЂАРА

  МАЈСТОР У КУЋИ

  МИМИТОН Ниш

  ОТПАД ДАНКО

  АУТОМЕХАНИЧАРСКА РАДЊА
  МИКИ 1